24/7 Flexibele Gastouderopvang Haarlem - Europawijk

Nieuw!! ► Brittess Onderweg, Tess past op!

Over ons...

Mijn naam is Debby (39), moeder van twee prachtige meiden Tess Danique (15) en Britt Jasmijn (12). Tess volgt een opleiding tot Pedagogisch medewerker kinderopvang aan het Nova College en Britt zit in de brugklas van het Haarlem College.


We hebben een geweldige lieve hond, Abby. Ze is een goed opgevoede, gehoorzame hond met een lief karakter. Abby verblijft NIET tussen de spelende kinderen maar heeft haar eigen plekje in de keuken, gang en tuin. Bekijk ons protocol, deelname aan verschillende cursussen en evaluatie van ouders onder de kopje kwaliteit. hier


Van oorsprong kom ik uit de zorgsector. Ik ben werkzaam als verzorgende in de Thuiszorg en verpleeghuizen. Door wisselde diensten en beperkte opvangmogelijkheden realiseerde ik mij dat meer ouders tegen dit probleem. In 2010 is het idee ontstaan om flexibele kinderopvang 24/7 te bieden in huiselijke sfeer. Om de nog professioneler aan te pakken en heb ik van mijn kinderopvang een heuse onderneming gemaakt.


Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om voor mijn kinderen te zorgen. Neefjes en nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes... Iedereen is altijd welkom en niets is te veel. Heb ik jaren lang voor oudere mensen gezorgd dus waarom nu niet voor kleine kinderen?! "Verzorgen zit in je, dat is een gevoel, dat heb je van dat heb je niet".

Daarnaast heb ik deel genomen aan de ouderraad van Basisschool de Erasmus in Haarlem, de school van mijn dochters Tess. Later heb ik de overstap gemaakt naar de Medezeggenschapsraad.


Ik ben in het bezit van de juiste kwalificaties: Zorg en Welzijn niv. 2 - Pedagogisch Medewerker Kinderopvang 3 -  Baby Specialist - Kindercoach - EHBO voor kinderen en een VOG. Momenteel volg ik de training tot Kindertekeningen lezen.

Onze woonruimte


Onze woonruimte is GGD goedgekeurd (RI&E). De woning is volledig ingespeeld op de behoefte van kinderen. De gast-slaapkamer is voorzien van meerdere ledikanten. We hebben o.a. aparte speelhoekjes, educatieve wandspellen en sensomotorisch spelmateriaal.


Buitenruimte


Onze buitenruimte bestaat uit een voor en achtertuin met o.a. een kruiprups, speelhuis, autobaan, schommel en een duikelrek. Wij wonen praktisch naast speeltuin de Eenhoorn en dichtbij recreatiegebied de Molenplas.